Vakantieboerderij Groningen

bloemen

De vakantieboerderij is geschikt voor 10 t/m 12 personen en is voorzien van 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond en 4 op de bovenverdieping. Er is een kinderbedje aanwezig voor de allerkleinsten onder ons.

Op de begane grond vindt u…
een ruime woonkamer met suite en daaraan verbonden de aparte keuken. De douche en toilet zijn gescheiden van elkaar. In een overdekte ruimte staat een tafeltennistafel zodat er ook met regen een lekker potje gespeeld kan worden. Tevens vindt u op de begane grond 1 slaapkamer met twee 1-persoons bedden.

Op de bovenverdieping vindt u…
2 slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden, 1 slaapkamer met een 1-persoonsbed en een doorloopslaapkamer waarin in het eerste gedeelte twee 1-persoonsbedden staan en in het andere gedeelte een 1-persoonsbed. Voor zowel de slaapkamers op de begane grond als bovenverdieping geldt dat de bedden voorzien zijn van dekbedden. Linnengoed dient u zelf mee te nemen.

Voor de 11e persoon wordt een extra bed van de overloop naar een kleine kamer verplaatst. Voor 12e persoon wordt een extra matras beschikbaar gesteld die op een slaapkamer naar wens kan worden geplaatst.

Buiten heeft u een grote tuin tot uw beschikking met zonneterras en zitkuil. Rondom de boerderij is veel ruimte zodat de kinderen veilig op de aanwezige fietsjes (een driewieler en klein kinderfietsje) rond kunnen fietsen.

Maximaal 2 huisdieren zijn welkom mits zij buiten zijn aangelijnd en zich binnen netjes kunnen gedragen.

Er is een wasmachine met centrifuge aanwezig. Er is geen vaatwasmachine en ook geen WiFi aanwezig.

 

 

kerk

Ga naar boven